09.07.2015 12:30

Hahn baalt van tegentreffer tijdens oefenduel

Warner Hahn laat zich horen tijdens de eerste training van Feyenoord. (28-06-2015)
Warner Hahn laat zich horen tijdens de eerste training van Feyenoord. (28-06-2015)

Warner Hahn stond woensdagavond onder de lat toen Feyenoord het in Oostenrijk opnam tegen SV Kematen (8-1 overwinning, red.). De sluitpost baalt het tegendoelpunt van de Oostenrijkers.

"Voor mij is zo'n doelpunt een grote smet op de avond", aldus Hahn op de clubsite van de Rotterdammers. "Als keeper weet je dat het in dit soort wedstrijden met weinig tegenstand lastig is om je te onderscheiden, omdat je niet veel te doen krijgt. Desondanks wil ik mijn taak zo goed mogelijk uitvoeren en dan is een tegendoelpunt vervelend."

Hahn speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor PEC Zwolle. "Ik heb een prima jaar gehad in Zwolle, met de zesde plaats was het voor de club het beste seizoen uit de historie. Alles wat ik kon spelen, heb ik gespeeld en daardoor heb ik veel ervaring opgedaan, wat natuurlijk precies de bedoeling was van de verhuurperiode. Ik merk dat ik door het keepen van een groot aantal wedstrijden in de Eredivisie een betere keeper ben geworden en dat ik veel rustiger ben in het doel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner