10.07.2015 09:42

Wijnaldum dicht bij akkoord met Newcastle

Georginio Wijnaldum heeft het trainingskamp van PSV in Frankrijk verlaten om zijn persoonlijke onderhandelingen over een transfer naar Newcastle United af te ronden en een medische keuring te ondergaan. Volgens PSV nadert de middenvelder een akkoord met de club uit de Engelse Premier League.

Een transfer van de middenvelder hangt al een tijdje in de lucht. Afgelopen seizoen nam hij bewust de beslissing om in Eindhoven te blijven. Samen met Memphis Depay wilde de spelverdeler namelijk strijden voor het kampioenschap. Nu dat gelukt is, vindt Wijnaldum het tijd voor een transfer. Depay ging hem al voor en staat sinds kort op het trainingsveld van Manchester United.

Newcastle is niet de enige club die hengelt naar de diensten van de international. Ook Paris Saint-Germain ziet ik Wijnaldum een welkome versterking. Alleen de Engelse formatie is bereid ver te gaan voor de Nederlander, zo liet nieuwbakken hoofdtrainer Steve McClaren eerder al weten. Naar verluidt ligt de transfersom rond de twintig miljoen euro.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner