10.07.2015 13:31

AZ-talent: "Niet meteen hakjes proberen"

AZ wist vorige week een groot talent langer aan zich te binden. Jeremy Helmer verlengde zijn contract tot medio 2020. Tijdens de voorbereiding hoopt hij op een kans bij de A-selectie.

"Waar ik mij komend seizoen op richt? Ik ben eigenlijk nog tweedejaars A-junior. Ik probeer nu zo lang mogelijk bij de A-selectie te blijven. En ik zal mijn wedstrijden natuurlijk in eerste instantie gaan spelen bij Jong AZ. Als ik dat goed doe, kom ik vanzelf bij het eerste team. Ik ga dit seizoen vol voor mijn debuut in de Eredivisie", laat de achttienjarige weten op het digitale thuis van de Alkmaarders.

"Ik heb er bewust voor gekozen om deze weken van de voorbereiding niet meteen hakjes enzo te proberen. Eerst even aanpassen. Bij Onder 19 liet ik af en toe no look-passjes zien. Die komen er hopelijk nog aan. De voorbereiding verloopt wel lekker. Tot nu toe kan ik wel goed meekomen, ik ben tevreden. Het is natuurlijk moeilijker om te laten zien wat ik kan dan bij Onder 19. Hier lopen nou eenmaal jongens rond die nog beter zijn dan ik", aldus Helmer.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner