12.07.2015 22:11

PSG bevestigt interesse in spelmaker Man Utd

Trainer van Paris Saint-Germain Laurent Blanc heeft bevestigd dat zijn club interesse heeft in Ángel di María. De club zou volgens de Fransman al navraag hebben gedaan bij Manchester United.

Tegen het Franse nieuwsblad L'Equipe verklapt Blanc de interesse in de Argentijnse linkspoot. "Het klopt dat we interesse hebben. We hebben zo onze prioriteiten", legt Blanc uit. "Om dit team nog sterker te maken moeten we spelers halen die bij een grote club spelen en die zijn erg duur en moeilijk te halen."

Blanc noemt geen bedragen in zijn interview, maar duidelijk is wel dat Di María tientallen miljoenen moet kosten. Eén seizoen geleden vertrok hij van Real Madrid naar Manchester United voor 75 miljoen euro. 

Ondanks dat wil Blanc de speler graag hebben. "We willen meer keuzes krijgen in ons team, maar het halen van Di María is een lastig project. We zijn namelijk niet de enige die hem wil hebben", aldus Blanc. "Als je de financiële kracht van de Engelse clubs bekijkt dan is dat voor elke speler aantrekkelijk. De competitie is daarnaast erg sterk. We moeten niet vergeten dat Manchester United een fortuin voor hem heeft betaald."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner