20.07.2015 13:55

Vitesse-doelwit Meijers verlengt bij ADO

ADO Den Haag-speler Aaron Meijers blijft zijn ploeg trouw. De linksback staat in de belangstelling van Vitesse, maar hij blijft bij de club uit Den Haag.

ADO reageerde adequaat op de interesse van Vitesse. Het bood de 27-jarige speler een nieuw contract aan en volgens Hakim Slimani, de zaakwaarnemer van Meijers, blijft de speler gewoon bij zijn huidige werkgever. "We zijn nog niet rond, maar het gaat nog om een paar details", zegt hij tegen Voetbal International. "De kans is groot dat beide partijen daar wel uit komen."

Meijers heeft nu nog een contract lopen tot en met medio 2016. Met zijn nieuwe verbintenis blijft hij tot medio 2017 aan de club verbonden. Eerder dit seizoen deed ADO hem ook een aanbod. Toen werd die resoluut afgewezen. 

Het heeft er nu alle schijn van dat Meijers verlengt in Den Haag en daar is trainer Henk Fraser erg blij mee. "Aaron is een hele belangrijke kracht voor ons", aldus Fraser die de interesse in Meijers wel begrijpt. "Er was deze zomer veel belangstelling voor de aanvallers, die vallen op, maar Aaron is al drie jaar een heel constante, sterke serie bezig."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner