22.07.2015 21:02

Clasie baalt: "Niks gewonnen bij Feyenoord"

)
)

Jordy Clasie verliet deze zomer Feyenoord voor het Engelse Southampton. De middenvelder heeft het prima naar zijn zin gehad in Rotterdam, maar hij baalt wel van de prijzendroogte van de club.

"Persoonlijk waren het vier fantastische jaren waarin ik me echt heb kunnen ontwikkelen. Tegelijkertijd heb ik inderdaad niets gewonnen. Dat steekt, omdat ik vind dat het er juist wel heeft ingezeten. In ieder seizoen dat ik heb gespeeld, waren er kansen echt mee te doen om de titel, maar steeds verspeelden we het zelf. Als we konden toeslaan, lieten we dat na. En niet één keer", zo weet ook de kleine spelmaker.

"Het rare was dat we er in de topwedstrijden meestal wel stonden, het ging mis tegen de zogenoemde kleinere clubs", ging de international verder tegen Voetbal International. "Het laatste stapje konden we maar niet zetten. Daarmee hebben we iedereen tekortgedaan. Hoe het kan? Ik weet het ook niet. Misschien was het gemakzucht, onderschatting. Kwaliteit kan het niet zijn, want we waren nooit echt minder dan PSV of Ajax. Ik hoop dat het komend seizoen anders zal zijn", besloot Clasie.

De geboren Haarlemmer had ook naar andere clubs gekund dan Southampton, zo liet hij eerder weten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner