25.07.2015 21:30

'PSG legt 63 miljoen euro neer voor Di María'

Voor de tweede keer in nog geen jaar tijd wordt er meer dan zestig miljoen euro neergeteld voor de handtekening van Ángel Di María. Eerst haalde Louis van Gaal hem naar Manchester United, nu is Paris Saint-Germain de koper.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde L'Equipe betaalt de Franse landskampioen 63 miljoen euro voor de Argentijnse creatieveling, die zijn draai in de Premier League niet leek te vinden vorig seizoen. Van Gaal betaalde ongeveer 75 miljoen euro aan Real Madrid om hem los te weken, maar ondanks het feit dat Di María 32 wedstrijden speelde in het shirt van Manchester United, werd het nooit een gelukkig huwelijk tussen de club en de speler.

Paris Saint-Germain werd afgelopen seizoen voor de derde keer op rij kampioen in de Ligue 1 en pakte zelfs alle prijzen in Frankrijk, inclusief de drie bekertoernooien van het land. In de Champions League werd het echter kansloos uitgeschakeld in de kwartfinale door FC Barcelona. Om ook in Europa mee te kunnen doen, hoopt Paris Saint-Germain de selectie te versterken met grote namen. Vooralsnog is dat niet gelukt, aangezien de ploeg alleen Kevin Trapp en Benjamin Stambouli aan de selectie wist toe te voegen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner