31.07.2015 14:08

ADO hekelt houding Feyenoord in transfersoap

Michiel Kramer kan nog steeds niet bevatten dat hij zijn ploeg een punt bezorgd tegen Ajax. (30-11-2014)
Michiel Kramer kan nog steeds niet bevatten dat hij zijn ploeg een punt bezorgd tegen Ajax. (30-11-2014)

Jan Willem Wigt, algemeen directeur bij ADO Den Haag, is niet te spreken over de manier waarop Feyenoord met Michiel Kramer omgaat. De spits zou opnieuw in de belangstelling staan van de Rotterdammers.

Wigt is echter klaar met de geruchten rondom de spits van ADO en het feit dat Feyenoord maar niet concreet wordt. "Feyenoord heeft zich niet gemeld voor Kramer. Die jongen wordt helemaal gek gemaakt. Er gebeurt concreet niets. Ik vind dat niet netjes van Feyenoord. Als je hem wil hebben, laat dat dan blijken. Het is zo'n grote club. Dat irriteert me", aldus Wigt tegenover het Algemeen Dagblad.

De algemeen directeur van de Hagenezen vervolgt: "We zijn er klaar mee en ons standpunt moge duidelijk zijn: we willen Kramer houden. Hij heeft nog een contract voor één jaar en dat willen we verlengen als de storm is gaan liggen." Toch sluit hij een transfer niet helemaal uit: "Je weet hoe het werkt. Als het een hele goede deal is voor alle partijen, dan valt het misschien te bespreken", 

Over de mogelijkheid van een deal met Feyenoord waarin ook Feyenoord-spits Mitchell te Vrede wordt betrokken, is Wigt duidelijk. "Dat is niet onze eerst optie. Zeker niet", besluit hij. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner