03.08.2015 22:10

Feyenoord meldt zich in Den Haag voor Kramer

Michiel Kramer poseert voor de camera tijdens de persdag van ADO Den Haag. (21-07-2015)
Michiel Kramer poseert voor de camera tijdens de persdag van ADO Den Haag. (21-07-2015)

De kans dat Michiel Kramer naar Feyenoord vertrekt wordt groter en groter. De Stadionclub heeft zich inmiddels gemeld bij de Residentieclub om te praten over de overgang van de spits, die vorig seizoen maar liefst achttien keer scoorde.

In het programma FC Afkicken bevestigt de aanvalsleider dat Feyenoord contact heeft gezocht. "De laatste status is dat de club zich heeft gemeld bij ADO, en tot nu toe is dat niet veranderd. Ik zit een beetje in de wachtkamer. Meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen."

Kramer moet ongeveer anderhalf miljoen euro kosten en met dat bedrag heeft Feyenoord niet heel veel problemen, maar de club wil eerst af van Mitchell te Vrede, voordat er gehandeld gaat worden met ADO Den Haag en Kramer zelf. De aanvaller hoorde overigens nog niets van zijn potentiële werkgever. "Het lijkt me ook logisch dat de clubs er eerst uitkomen, voordat ik met de club ga praten."

De spits kwam eerder in zijn carrière uit voor NAC Breda en FC Volendam. Voor laatstgenoemde club scoorde hij 22 keer in de Jupiler League in het seizoen 2012/2013. Kramer was op weg naar Baniyas SC, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten, maar die betaalden de transfersom niet, waardoor ADO Den Haag de deal afblies.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner