04.08.2015 14:50

Nieuweling Excelsior: "Fijn om terug te zijn"

Hasselbaink schermt de bal af in duel met Dennis Janssen. SBV Excelsior speelt een oefenduel met FC Oss. De wedstrijd eindigt in een 1-1 gelijkspel. (17-07-2015)
Hasselbaink schermt de bal af in duel met Dennis Janssen. SBV Excelsior speelt een oefenduel met FC Oss. De wedstrijd eindigt in een 1-1 gelijkspel. (17-07-2015)

Nigel Hasselbaink kijkt uit naar zijn debuut voor SBV Excelsior. De 24-jarige aanvaller kwam via avonturen in Schotland en Griekenland terecht bij de Rotterdammers en staat te springen om te beginnen.

De buitenspeler hoopt met Excelsior te stunten. "Ik vind het heel fijn om terug te zijn in Nederland. Ik ben pas vader geworden van een zoontje en dan is het prettig om weer in Nederland te wonen, dichtbij mijn familie", zegt hij op de website van de Kralingers. "Ik had al goede dingen gehoord over Excelsior en tijdens mijn proefperiode werden die verhalen bevestigd."

Excelsior kent echter nog geen goede voorbereiding. Het verloor bijvoorbeeld van FC Den Bosch en won nipt van SC Telstar. De competitie kan echter voor Hasselbaink niet snel genoeg beginnen. "Ik kijk heel erg uit naar de competitiestart. De vriendschappelijke wedstrijden verliepen inderdaad niet allemaal even goed, maar als het er echt om gaat is het toch anders. Je moet er altijd honderd procent voor gaan, maar als je voor de competitie speelt, motiveert dat alleen maar extra. Wij zullen er klaar voor zijn als we zondag aan het seizoen beginnen. Ikzelf heb er in elk geval heel veel zin in!"

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner