06.08.2015 19:55

Emanuelson: "Op zoek naar nieuw avontuur"

Urby Emanuelson is even terug in Amsterdam. De oud-speler van Ajax is clubloos en houdt zijn conditie op peil bij zijn oud-werkgever. (05-08-2015)
Urby Emanuelson is even terug in Amsterdam. De oud-speler van Ajax is clubloos en houdt zijn conditie op peil bij zijn oud-werkgever. (05-08-2015)

Urby Emanuelson is nu al een kleine twee maanden transfervrij en om zijn conditie op peil te houden, traint hij mee bij Ajax. Van een definitieve terugkeer naar Amsterdam lijkt echter geen sprake, want Emanuelson is op zoek naar het avontuur.

"Ik ben hier eigenlijk voor mijn conditie", geeft de oud-speler van de club toe tegenover Ajax TV. "Ik heb genoeg aanbiedingen gehad, maar die waren niet interessant genoeg. De beslissing die ik neem, moet goed voelen. We gaan op zoek naar een nieuw avontuur", kijkt de linkspoot vooruit.

Dat Ajax niet probeert te handelen met de voormalig linksback is opmerkelijk te noemen, zeker gezien het feit dat uit de laatste wedstrijd van de Amsterdammers, de nederlaag tegen Rapid Wien in de voorrondes van de Champions League, bleek dat de ploeg wel wat ervaring kan gebruiken. 

"Je denkt wel eens terug aan de tijd dat je achttien was, toen je net de stap naar de selectie zette. Ik weet niet voor hoe lang ik hier ben, maar als die jongens vragen hebben, kunnen ze bij mij terecht", licht Emanuelson zijn huidige rol bij Ajax toe.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner