07.08.2015 10:19

Di María betuigt spijt: "Ik was zo vereerd"

Ángel di María baalt ervan dat hij bij Manchester United het afgelopen jaar niet uit de verf kwam. De Argentijnse aanvaller kwam voor grof geld over naar de club van Louis van Gaal, maar vertrok deze week weer. Kort na zijn transfer naar Paris Saint-Germain publiceerde de Argentijn een brief aan de fans van Manchester United.

"Het spijt me dat het niet zo liep zoals ik het had gewild bij deze fantastische club", aldus de flankspeler in zijn open brief. "Toen Manchester mij wilde hebben, was ik ontzettend vereerd. Maar dingen liepen niet zoals we allemaal hadden verwacht en daar baal ik van."

Di María is na zijn transfer de duurste speler ooit. In zijn loopbaan betaalden tot nu toe vier clubs in totaal 179 miljoen euro. Zlatan Ibrahimovic staat op die lijst tweede met 169 miljoen euro. "In een carrière van een voetballer gebeuren soms onverwachte dingen. Voetbal is geen wiskunde. Ik zweer dat ik er alles aan heb gedaan", schrijft Di María. "Ik zal altijd aan het glorieuze Manchester United denken.''

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner