09.08.2015 16:15

Vitesse zonder Van der Werff tegen Willem II

Maikel van der Werff komt het veld op voor de eerste training van Vitesse. De mandekker kwam de afgelopen zomer over van PEC Zwolle.
Maikel van der Werff komt het veld op voor de eerste training van Vitesse. De mandekker kwam de afgelopen zomer over van PEC Zwolle.

Vitesse moet het zondagmiddag tegen Willem II doen zonder Maikel van der Werff. De verdediger die donderdag nog negentig minuten speelde tegen Southampton kampt met een blessure. Kelvin Leerdam vervangt hem in het centrum van de verdediging.

Doordat Leerdam doorschuift naar het centrum is er een basisplaats voor Rochdi Achenteh op de backpositie. Voor de rest begint Peter Bosz met dezelfde elf namen als afgelopen donderdag toen Vitesse met 0-2 verloor het Southampton. De voorhoede van de Arnhemmers bestaat dus opnieuw uit Lewis Baker, Isaiah Brown en Denys Oliynyk.

Bij Willem II staat Frank van der Struijk in de basis. Hij verlengde vrijdag zijn contract bij de ploeg uit Tilburg en mag dus direct starten. Coach Jurgen Streppel laat Ruben Ligeon en Guus Joppen op de bank. Freek Heerkens, die tijdens de voorbereiding ook speelde op de rechtsbackpositie, is geblesseerd.

De wedstrijd tussen Vitesse en Willem II is hier  live te volgen. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner