11.08.2015 11:46

De Graafschap hoopt stiekem op buitenkans

Cas Peters viert zijn doelpunt namens FC Emmen tijdens het competitieduel met RKC Waalwijk. (19-12-2014).
Cas Peters viert zijn doelpunt namens FC Emmen tijdens het competitieduel met RKC Waalwijk. (19-12-2014).

De Graafschap heeft de hoop op Cas Peters nog niet opgegeven. De 'Superboeren' hadden in een eerder stadium al belangstelling voor Peters, maar de aanvaller koos toentertijd voor CD Nacional.

De Portugese club kon het salaris van Peters echter niet meer betalen. De aanvaller vertrok daardoor per direct bij Nacional. Peters is nu transfervrij en kan gaan en staan waar hij wil. "Cas Peters weet van onze interesse", vertelt technisch manager Peter Hofstede aan Omroep Gelderland. "Het ligt aan hem welke keuze hij gaat maken. Nee, er zijn nog geen nieuwe gesprekken geweest."

De Graafschap versterkte zich al met Nathan Kabasele. Daarmee is de spitspositie in principe ingevuld, maar De Graafschap ziet Peters als een buitenkans. "Het is voor ons een typische buitenkans, waar wij beter van worden", vervolgt Hofstede zijn verhaal. "Het is een optie die wij bekijken."

Peters stond het afgelopen seizoen onder contract bij FC Emmen en scoorde 23 competitietreffers in 36 wedstrijden in de Jupiler League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner