12.08.2015 10:18

'Opvallende wending Van der Wiel bij PSG'

Gregory van der Wiel luistert voorafgaand aan het EK-kwalificatieduel Nederland - Kazachstan naar het volkslied. (10-10-2014)
Gregory van der Wiel luistert voorafgaand aan het EK-kwalificatieduel Nederland - Kazachstan naar het volkslied. (10-10-2014)

Gregory van der Wiel was begin augustus duidelijk. De rechtsback moest vertrekken bij Paris Saint-Germain. Die situatie is nu honderdtachtig graden gedraaid. In plaats van een nieuwe club, lonkt contractverlenging in de hoofdstad van Frankrijk.

Volgens Le Parisien wil Paris Saint-Germain vastleggen tot medio 2018. Beide partijen zouden zelfs al dichtbij een akkoord zijn. Met de opvallende wending troeven de Parijzenaars Manchester United en Chelsea af. De beide Engelse grootmachten hengelden naar verluidt naar de diensten van de Amsterdammer.

De oud-Ajacied staat sinds de zomer van 2012 onder contract bij de kampioen van Frankrijk en heeft nog een verbintenis voor een jaar. Hij komt bij Paris Saint-Germain redelijk veel aan spelen toe. Van der Wiel kwam tot 105 officiële wedstrijden in het shirt van Paris Saint-Germain, waarvan 21 in de Champions League. Hij werd de afgelopen drie seizoenen kampioen met zijn club in de Ligue 1. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner