12.08.2015 13:48

Spits Te Vrede ontevreden over debuut

Mitchell te Vrede is ontevreden over zijn debuut bij sc Heerenveen. De spits scoorde één keer en zag zijn ploeg met 3-1 winnen van De Graafschap, maar Te Vrede had meer willen scoren.

"Ik kreeg nog een goede schietkans, maar vooral die kopbal had moeten hangen. Dan was de avond nog mooier geweest", aldus de aanvaller op de clubsite van de Friezen. Te Vrede scoorde dinsdagavond tweemaal, maar zijn eerste 'treffer' werd afgekeurd. Te Vrede zou een overtreding op De Graafschap-verdediger Tim Linthorst hebben begaan. "Onzin. Hij was meer met mij aan het stoeien dan andersom. Dat was jammer, maar het gaat om de winst en die is binnen."

Te Vrede genoot wel van het publiek in Friesland. De spits werd toegezongen in het Abe Lenstra Stadion. "Een hele mooie ervaring", vervolgt Te Vrede. De spits tekende afgelopen vrijdag pas bij Heerenveen, maar is goed opgevangen door zijn ploeggenoten. "Ik heb natuurlijk al een paar keer meegetraind en heb hier allemaal goede spelers om me heen. Die nemen je wel op sleeptouw."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner