15.08.2015 15:59

Stegeman over pechvogel: "Sneu voor hem"

Denys Oliynyk (l.) en Dario Vujičević vechten een duel uit tijdens Heracles Almelo - Vitesse. (07-03-2015)
Denys Oliynyk (l.) en Dario Vujičević vechten een duel uit tijdens Heracles Almelo - Vitesse. (07-03-2015)

Dario Vujičević is bezig aan zijn vierde seizoen bij de selectie van Heracles Almelo, maar de middenvelder kwam niet eens tot dertig wedstrijden voor de club. Blessureleed staat een volledig seizoen in de weg. Trainer John Stegeman leeft met zijn speler mee.

"We hebben het enorm rustig aan gedaan met hem, meer tijd genomen voor het herstel", legt Stegeman uit aan de Tubantia. Vujičević speelde vorig seizoen veertien competitiewedstrijden, maar was een groot gedeelte van de zomerstop geblesseerd. Om een nieuwe blessure te voorkomen werd Vujičević dus rustig gebracht.

"En we hebben met hem gesproken of het echt kon." Blijkbaar kon het niet, want in de eerste competitiewedstrijd van Heracles Almelo viel Vujičević al na een paar minuten spelen geblesseerd uit. "Dit is vooral heel jammer. En ook heel sneu voor hem." Tegen Roda JC liep de middenvelder een scheurtje in zijn lies op, waardoor hij weer enkele weken buitenspel zal staan. 

De in Sarajevo geboren voetballer komt uit de jeugdopleiding van Schalke 04, maar werd al op jonge leeftijd door FC Twente naar Nederland gehaald. Via die club en VVV-Venlo kwam hij uiteindelijk in Almelo terecht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner