16.08.2015 11:14

Ziyech is boegeroep zat: "Dit is een oproep"

FC Twente-aanvoerder Hakim Ziyech baalt van de pijnlijke 1-4 nederlaag tegen ADO Den Haag in de Grolsch Veste. (15-08-2015)
FC Twente-aanvoerder Hakim Ziyech baalt van de pijnlijke 1-4 nederlaag tegen ADO Den Haag in de Grolsch Veste. (15-08-2015)

Hakim Ziyech is niet te spreken over de houding van zijn eigen supporters. De aanvoerder van FC Twente was na afloop van de pijnlijke nederlaag tegen ADO Den Haag (1-4) kritisch op de fans, die hun onvrede gedurende de wedstrijd regelmatig lieten blijken.

"Ik heb er zelf geen problemen mee, maar andere jongens misschien wel", vertelt de maker van het enige Twente-doelpunt aan de NOS. "Op een gegeven moment blokkeerden we gewoon. Dat boegeroep moet ophouden. Dit is een oproep."

"We moeten met zijn allen achter de club staan. In goede en slechte tijden. Het is pas zo vroeg in het seizoen. Als we nu al boegeroep horen, daar gaan we echt niet beter van voetballen", besluit de 22-jarige linkspoot.

FC Twente staat door de nederlaag tegen de Hagenaren op de dertiende plaats in de Eredivisie. De Tukkers spelen volgende week de lastige uitwedstrijd tegen PEC Zwolle.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner