18.08.2015 16:36

De Graafschap is talent maandenlang kwijt

Dean Koolhof (m.) schreeuwt het uit van de pijn tijdens De Graafschap - PEC Zwolle. (15-08-2015)
Dean Koolhof (m.) schreeuwt het uit van de pijn tijdens De Graafschap - PEC Zwolle. (15-08-2015)

Het seizoen van De Graafschap is dramatisch begonnen. Het verloor de eerste twee wedstrijden van de competitie en raakt ook nog eens de talentvolle middenvelder Dean Koolhof maandenlang kwijt.

In het duel met PEC Zwolle ging Koolhof kermend van de pijn naar de grond. De speler had zich verstapt en moest direct per brancard worden afgevoerd. Koolhof werd direct doorverwezen naar het ziekenhuis, maar daar kon op korte termijn nog niks worden gezien. Een MRI-scan wijst uit dat Koolhof een zware liesblessure heeft opgelopen.

Via de website van De Graafschap maakt de club dat nieuws bekend. Het exact aantal weken of maanden wordt niet gemeld, wel is duidelijk dat het gaat om en zware liesblessure en dat Koolhof er maanden uit ligt. Verder onderzoek moet uitwijzen hoe Koolhof zich het beste kan revalideren.

Het seizoen van de promovendus begint dramatisch. Het verloor namelijk met 3-1 van sc Heerenveen en in de eerste thuiswedstrijd ging het met 0-3 de boot in tegen PEC Zwolle. Daarbovenop komt nu het nieuws dat Koolhof maanden niet inzetbaar is.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner