19.08.2015 12:27

KNVB besluit wéér rode kaart te seponeren

Kenji Gorré speelt met ADO Den Haag een oefenwedstrijd tegen Real Mallorca ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. (31-07-2015)
Kenji Gorré speelt met ADO Den Haag een oefenwedstrijd tegen Real Mallorca ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. (31-07-2015)

De scheidsrechters zijn dit seizoen niet lekker begonnen. Voor de zoveelste keer heeft de aanklager besloten om een rode kaart te seponeren.

Kenji Gorré kreeg maandag een rode kaart bij de beloften van Jong ADO Den Haag, die een competitieduel speelden met Heracles Almelo. Scheidsrechter Davy Otto stuurde hem na ruim een half uur van het veld vanwege gevaarlijk spel.Daarom hing de huurling van Swansea City een schorsing boven het hoofd, maar zoals wel vaker dit seizoen heeft de KNVB de kaart geseponeerd, meldt de bond. Zo is de speler inzetbaar voor de competitiewedstrijd van de hoofdmacht tegen FC Utrecht.

In het seizoen, dat nog maar net onderweg is, seponeerde de KNVB al twee rode kaarten. De bond kwam terug op rode kaarten van Feyenoorder Rick Karsdorp en NEC-verdediger Marcel Appiah. Saillant: Gorré speelt in de derde competitieronde met ADO Den Haag tegen FC Utrecht en voor die wedstrijd is Pol van Boekel aangesteld. De scheidsrechter maakte vorig weekend bij Cambuur - Feyenoord een paar discutabele beslissingen, waaronder een doelpunt van de thuisploeg niet goed te keuren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner