20.08.2015 16:15

Feyenoord wil Noors talent naar de Kuip halen

De Technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel tijdens de wedstrijd tegen Zorya Luhansk in de Europa League . (28-08-14)
De Technisch directeur van Feyenoord Martin van Geel tijdens de wedstrijd tegen Zorya Luhansk in de Europa League . (28-08-14)

Feyenoord is hard op weg om een zeventienjarig Noors talent naar Rotterdam te halen. Het gaat om de middenvelder Emil Hansson van SK Brann. De technische middenvelder wordt met Martin Ødegaard gezien als een van de grootste talenten uit Noorwegen.

Technisch directeur Martin van Geel bevestigt dat Feyenoord werkt aan de transfer van Hansson. Het is de bedoeling dat het talent aansluit bij Feyenoord Onder 19 Jaar. "We zijn druk bezig om het nu allemaal af te ronden", laat Van Geel weten aan RTV Rijnmond.

Hansson is niet onbekend met Feyenoord, want hij liep in het verleden al een paar keer stage in Rotterdam. FC Twente werd ook al eens gelinkt aan de Scandinaviër. Volgens de Noorse krant Bergens Tidende was een Twents bod van 378 duidend euro toen niet voldoende. Feyenoord zou aanzienlijk minder betalen, namelijk 54.000 euro. Zijn verbintenis bij SK Brann loopt nog ruim vier maanden door.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner