23.08.2015 09:32

"We hebben hele goede zaken gedaan"

Roda JC pakte zaterdagavond wederom drie belangrijke punten. Voor de promovendus staat de teller na de winst op De Graafschap (1-0, red.) op zes punten, iets waar trainer Darije Kalezić erg blij mee is.

"We hebben hele goede zaken gedaan. Het resultaat is bij mij altijd heilig, nu en in april. Wij willen altijd het resultaat op onze manier, dat doel hebben wij ook voor ogen. Wij kunnen niet meteen uitstralen wat we willen en wat we proberen, er is een proces voor nodig om op honderd procent te komen. Dat gaat nog even duren, maar de basis is er", vertelde de oefenmeester van de Limburgers aan de NOS.

"Er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden. Kan het voetbal beter? Ja. Daar zijn we langzaam maar zeker mee bezig", vertelde de aan de zijlijn druk gebarende coach. "In mijn hoofd weet ik wat ik aan het doen ben, hoor. Ik geef de spelers de boodschap waarvan ik denk dat zij die nodig hebben. Hopelijk wordt het voetbal over twee maanden beter. En zo niet: dan ben ik in ieder geval de fitste hier", aldus Kalezić.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner