23.08.2015 11:55

Tapia gepasseerd, Corona terug in basis

FC Twente gaat zondagmiddag op bezoek in Zwolle en doet dat met Jesús Corona in de basisopstelling. Renato Tapia begint voor de verandering niet, hij neemt plaats op de bank. Bij PEC Zwolle vervangt Dirk Marcellis de geblesseerde Bart Schenkeveld.

Alfred Schreuder heeft zijn elftal op drie plekken gewijzigd ten opzichte van de met 1-4 verloren wedstrijd tegen ADO Den Haag. Georgios Katsikas is er wegens een hamstringblessure niet bij. De Griek wordt centraal achterin vervangen door Peet Bijen. Renato Tapia is gepasseerd en hetzelfde geldt voor Jelle van der Heyden. Beide spelers nemen wel plaats op de bank. Hun posities in de basis worden overgenomen door Jesús Corona en Alessio Da Cruz.

PEC Zwolle heeft noodgedwongen één wijziging moeten doorvoeren in de basisopstelling. Omdat Bart Schenkeveld een blessure heeft aan zijn buitenmeniscus, komt er een plekje vrij in het hart van de verdediging naast Thomas Lam. Daar komt Dirk Marcellis te spelen, hij ontbrak de laatste wedstrijd wegens een blessure, maar hij is voor vandaag weer wedstrijdfit en begint vanaf de aftrap. Ook wedstrijdfit is Ryan Thomas. De aanvallende middenvelder kan minuten maken, maar begint in ieder geval op de bank. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner