24.08.2015 09:55

"Bilal eruit? Kuyt kan ook, speelt niet goed"

Dirk Kuyt kwam tijdens het oefenduel met Fortuna Düsseldorf voor het eerst in actie in de voorbereiding van Feyenoord. (12-07-2015)
Dirk Kuyt kwam tijdens het oefenduel met Fortuna Düsseldorf voor het eerst in actie in de voorbereiding van Feyenoord. (12-07-2015)

Bilal Başaçıkoğlu scoorde zijn eerste treffer van dit Feyenoord-seizoen en Willem van Hanegem hoopt dat de ban nu gebroken is voor de jonge speler. Als dat het geval is dan zou Dirk Kuyt naar de bank kunnen verdwijnen.

Van Hanegem schrijft in zijn column voor het Algemeen Dagblad dat hij blij is voor Bilal Başaçıkoğlu. "Hij maakte een geweldige goal. Dat zal hem misschien helpen, want tot nu toe heeft hij het bij Feyenoord niet goed gedaan. Laten we hopen dat hij na de goal van gisteren in goeden doen komt", zegt hij hoopvol. Feyenoord haalde echter Eljero Elia voor de flanken. Başaçıkoğlu lijkt op termijn die strijd te verliezen. Daar is Van Hanegem het niet mee eens. "Of hij uiteindelijk niet zal moeten wijken voor Elia? Nee, waarom? Kuijt kan er ook uit, hoor. Die werkt hard en sleurt, maar speelt niet goed."

Feyenoord krijgt volgende week de ultieme testcase. Dan speelt het tegen PSV. De Rotterdammers zijn goed gestart aan de competitie, terwijl PSV nog zoekende is. "Dan kan Feyenoord PSV op zeven punten zetten. Daar kan Feyenoord laten zien dat het kan meespelen om de titel. En laat ze dat nu ook eens openlijk uitspreken!", aldus Van Hanegem die denkt dat zondag een belangrijke wedstrijd wordt. "Ja, Feyenoord kan zondag een slag slaan, want je ziet dat PSV problemen heeft. Ik had ze vooraf getipt als kampioen, maar nu hebben ze na drie wedstrijden opeens vijf punten in plaats van negen. Toch wel gek, eigenlijk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner