24.08.2015 14:03

Başaçıkoğlu lovend: "Elia is fantastisch"

Bilal Başaçıkoğlu viert een feestje na het scoren van de 2-0 tijdens het competitieduel Feyenoord - Vitesse. (23-08-2015)
Bilal Başaçıkoğlu viert een feestje na het scoren van de 2-0 tijdens het competitieduel Feyenoord - Vitesse. (23-08-2015)

Bilal Başaçıkoğlu is blij dat Feyenoord Eljero Elia heeft aangetrokken. De buitenspeler, die nog niet debuteerde namens Feyenoord, was afgelopen zondag belangrijk voor Başaçıkoğlu.

"Elia is fantastisch", aldus Başaçıkoğlu in gesprek met De Telegraaf. "Ik zat nog niet echt lekker in de wedstrijd. Hij kwam naar mij toe en vertelde dat ik m'n tegenstander moest blijven opzoeken. 'Maak die actie', zei hij. Elia kan het weten, hij is nota bene de man van de individuele actie…" Elia speelde het afgelopen half jaar voor Southampton, maar stond de afgelopen seizoenen onder contract bij het Duitse Werder Bremen.

Başaçıkoğlu heeft goed geluisterd naar het advies van Elia. De buitenspeler wist in de 79e minuut, na een knappe individuele actie, de 2-0 op het scorebord te zetten. Het was zijn eerste competitietreffer namens Feyenoord. Başaçıkoğlu, die een jaar geleden overkwam van sc Heerenveen, stond twaalf competitieduels 'droog'. In dienst van sc Heerenveen wist Başaçıkoğlu zes keer te scoren.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner