24.08.2015 20:49

Succesvolle dag voor NEC op transfermarkt

Met het vastleggen van twee huurlingen en twee nieuwe aanwinsten heeft NEC Nijmegen haar selectie voorzien van een kwaliteitsimpuls. Onder andere Joey Sleegers maakte de overstap maandag definitief. De jonge middenvelder speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Eindhoven, maar kon dit seizoen bij Feyenoord niet rekenen op speeltijd. Onder voorbehoud van de medische keuring tekent Sleegers voor drie seizoenen bij NEC.

Aan de NOS laat een woordvoerder van NEC weten dat naast Sleegers ook Lucas Woudenberg wordt overgenomen van de Rotterdammers. De jeugdinternational was bij Giovanni van Bronckhorst derde keuze als linksback en mocht daardoor uitzien naar een andere ploeg. Woudenberg werd twee seizoenen geleden ook verhuurd door Feyenoord, destijds aan Excelsior.

De andere huurling die in Nijmegen aan is gekomen is Marcel Ritzmaier. Lange tijd probeerde PSV de middenvelder te verkopen, maar de ploeg uit Eindhoven is uiteindelijk toch akkoord gegaan met een tijdelijk vertrek van Ritzmaier. 

Als laatste heeft NEC Nijmegen een nieuwe doelman aan haar selectie toegevoegd. Benjamin Kirsten liep in de zomer stage bij NEC en heeft in die stage een contract voor één seizoen afgedwongen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner