25.08.2015 11:02

Clubloze spits kan kiezen uit tweetal clubs

Cas Peters (r.) heeft het lastig met Ard van Peppen (l.) tijdens het play-offduel Roda JC Kerkrade - FC Emmen. (25-05-2015)
Cas Peters (r.) heeft het lastig met Ard van Peppen (l.) tijdens het play-offduel Roda JC Kerkrade - FC Emmen. (25-05-2015)

Cas Peters hoeft voorlopig niet te vrezen voor zijn carrière. De 22-jarige aanvaller kan na zijn mislukte avontuur in Portugal zijn carrière vervolgen in de Eredivisie.

Roda JC Kerkrade en De Graafschap zijn namelijk nadrukkelijk geïnteresseerd in de spits. Peters scoorde het afgelopen seizoen 23 keer in de Jupiler League namens FC Emmen. Alleen Sjoerd Ars (28 treffers, red.) wist het afgelopen seizoen vaker te scoren. Peters, die afgelopen zomer transfervrij vertrok bij FC Emmen, had gekozen voor CD Nacional. Maar dat avontuur ging niet volgens plan.

De Portugezen konden het salaris van Peters niet meer betalen, waardoor zijn contract werd ontbonden.  Peters kan nu kiezen tussen Roda JC Kerkrade en De Graafschap. De aanvaller wees in een eerder stadium een transfer naar de Doetinchemmers af. Peters lijkt nu dan ook een voorkeur te hebben voor Roda JC Kerkrade. Mocht Peters niet naar De Graafschap vertrekken, dan overwegen de 'Superboeren' volgens Voetbal International om Glynor Plet aan te trekken. De spits staat momenteel onder contract bij het Belgische Zulte Waregem, maar kan daar niet rekenen op speeltijd.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner