28.08.2015 19:21

PEC Zwolle huurt Braziliaan twee jaar van PSG

PEC Zwolle heeft zich versterkt met de Braziliaan Gustavo Hebling. De middenvelder wordt de komende twee seizoenen gehuurd van Paris Saint-Germain.

Dat Hebling bij de Zwollenaren aan de slag gaat, hing al een tijdje in de lucht. De Braziliaan trainde al langere tijd mee met de selectie van trainer Ron Jans. Hebling is nog niet direct speelgerechtigd. PEC Zwolle meldt dat de club er hard aan werkt om zo snel mogelijk een werkvergunning voor hem te realiseren.

Paris Saint-Germain nam de jeugdinternational deze zomer over van São Paulo FC. Bij PEC Zwolle krijgt Hebling de komende twee jaar de kans om vlieguren op het hoogste niveau te maken. Technisch directeur Gerard Nijkamp zegt erg blij te zijn met de komst van de Braziliaan. "Het is erg mooi dat het is gelukt om een talent als Gustavo voor twee seizoenen naar PEC Zwolle te halen."

"In het verleden kwam Gustavo meerdere keren uit voor het Braziliaanse nationale elftal onder 17 en onder 19 jaar", vervolgt Nijkamp. "Hij is een dynamische speler, die in Zwolle de tijd krijgt om zich aan te passen en volledig wedstrijdfit te worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner