30.08.2015 17:02

Larsson steekt de hand in eigen boezem

SC Heerenveen-speler Sam Larsson (l.) viert de 1-0 met Luciano Slagveer (r). (28-08-2015)

Sam Larsson maakte zaterdagavond het enige doelpunt van sc Heerenveen in het gelijkspel tegen PEC Zwolle (1-1). Helemaal tevreden over zijn eigen optreden is de Zweed echter niet. Hij vindt dat hij de wedstrijd eigenlijk had moeten beslissen.

De buitenspeler zette al na vier minuten spelen de 1-0 op het scorebord. Na een goede actie schoot hij de bal hard achter Kevin Begois. Twaalf minuten later kreeg Larsson een dot van een kans op een tweede goal, maar één op één met Begois wist de Zweed niet te scoren.

"Ik had de wedstrijd in het slot kunnen gooien. Zo'n kans moet een doelpunt opleveren", zegt een teleurgesteld Larsson op de website van sc Heerenveen. De aanvaller miste een deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen en merkt dat hij conditioneel nog moet aansterken. "Dit was pas mijn vierde wedstrijd. Ik werk hard om conditioneel sterker te worden."