31.08.2015 12:27

Update: Bizot vertrekt niet naar SC Cambuur

Marco Bizot (l.) verdedigt zijn doel tijdens een training van KRC Genk. (11-03-2015)
Marco Bizot (l.) verdedigt zijn doel tijdens een training van KRC Genk. (11-03-2015)

De rol van Leonard Nienhuis bij SC Cambuur lijkt uitgespeeld. Trainer Henk de Jong wisselde de doelman zondagmiddag in de rust van de wedstrijd tegen Vitesse en gaf aan 'klaar' te zijn met de blunderde goalie. De Leeuwarders halen mogen een versterking van buitenaf om Nienhuis te vervangen.

Marco Bizot zou volgens Omrop Fryslân in de belangstelling staan van de Leeuwarders. De doelman is bij KRC Genk niet verzekerd van een basisplaats en zou op huurbasis mogen vertrekken uit België. Bizot stond sinds zijn komst bij de club uit Genk slechts in vijf competitiewedstrijden onder de lat.

Bizot is een oude bekende voor SC Cambuur. De goalie werd in het seizoen 2011/2012 gehuurd van AFC Ajax. FC Groningen nam hem vervolgens in de zomer van 2012 over van de Amsterdammers. Twee jaar later betaalde KRC Genk anderhalf miljoen euro aan de Groningers voor Bizot.

Update 31 augustus 2015, 12:27:22 - Bizot vertrekt niet naar SC Cambuur

Marco Bizot wordt niet de nieuwe doelman van SC Cambuur. De Leeuwarders ontkennen tegenover het Friesch Dagblad interesse te hebben in de keeper van KRC Genk. "Klopt niet. Het heeft nooit gespeeld", luidt de reactie. SC Cambuur liet in een eerder stadium al weten de keepersgilde rond te hebben.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner