02.09.2015 13:47

Heracles Almelo wil financiële slag slaan

Heracles Almelo heeft het stadion verbouwd. Dit is het resultaat. Het wordt geopend in het duel met NEC Nijmegen. (16-08-2015)
Heracles Almelo heeft het stadion verbouwd. Dit is het resultaat. Het wordt geopend in het duel met NEC Nijmegen. (16-08-2015)

Heracles Almelo wil profiteren van de goede start van de competitie. De Almeloërs, die afgelopen zomer de capaciteit van het Polman Stadion wisten te vergroten, staan na vier speelrondes op de tweede plaats.

"De ambiance in ons nieuwe stadion en het spel van het elftal zorgen samen voor de best mogelijke reclame", vertelt directeur Nico Jan Hoogma aan Voetbal International. "We zitten al op 6.400 verkochte seizoenkaarten en hopen voor dit seizoen de grens van 7.500 te passeren." Na de goede start van Heracles Almelo hoopt Hoogma dat supporters besluiten alsnog een seizoenkaart aan te schaffen.

Daarnaast is Heracles Almelo in onderhandeling met vastgoedondernemer Polman. De naamgever van het stadion maakt jaarlijks een bedrag van twintigduizend euro over aan Heracles Almelo. Dat contract werd afgesproken in 2005 en loopt nog tot 2019. "Inmiddels hebben we echter een stadion met een totaal andere uitstraling en commerciële waarde en daarover zijn we nu in gesprek. We hopen er op korte termijn uit te komen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner