11.09.2015 09:43

'Hake haalt bezem door doel van FC Twente'

FC Twente-keeper Nick Marsman baalt van de nederlaag tegen FC Utrecht. (19-04-2015)
FC Twente-keeper Nick Marsman baalt van de nederlaag tegen FC Utrecht. (19-04-2015)

Als interim-trainer van FC Twente grijpt René Hake meteen in. In aanloop naar het duel van zaterdag met Ajax bracht hij doelman Nick Marsman slecht nieuws.

Niet Marsman is eerste doelman meer, maar de achttienjarige Joël Drommel. Hij staat zaterdagavond in het doel, schrijft De Telegraaf. Volgens de krant betekent dat het einde voor Marsman in Enschede.

Vorig seizoen raakte Marsman zijn positie onder de lat ook kwijt. Dat was het gevolg van een serie fouten. Sonny Stevens nam toen zijn plek over, maar hij is door een zware knieblessure lange tijd uit de roulatie.

Voor Marsman gaf dat weer perspectief en hij werd onder de inmiddels ontslagen Alfred Schreuder weer eerste keus. Maar ook in het nieuwe seizoen blijkt Marsman geen zekerheidje te zijn. Schreuder durfde het niet aan om Drommel voor de leeuwen te gooien, Hake wel.

Een jaar geleden kwam Drommel over voor IJsselmeervogels. Bij FC Twente kwam de sluitpost terecht het beloftenteam in de Jupiler League. Daar speelde hij vorig seizoen slechts vier wedstrijden. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner