11.09.2015 14:35

Fraser twijfelt: "Vooraf teken je daarvoor"

ADO Den Haag is het seizoen goed begonnen met onder meer een knap gelijkspel tegen PSV (2-2) en winst op FC Twente (1-4). Desondanks is trainer Henk Fraser niet helemaal tevreden over de competitiestart.

"Vooraf teken je daarvoor. Maar als je de eerste twee wedstrijden ziet, dan had je één of twee punten meer willen hebben", zegt Fraser in gesprek met ADO TV. "Vijf is dan een tikkeltje teleurstellend, hoe gek dat ook klinkt."

Aanstaande zaterdag nemen de Hagenaren het op tegen Heracles Almelo, dat op een verrassende tweede plaats staat in de Eredivisie. Fraser denkt te weten waar het succes van de Heraclieden vandaan komt.

"Ik denk ook dat de komst van Hendrie Krüzen (assistent-trainer, red.) het team iets extra's geeft. Je ziet zaken terug van Vitesse, waar hij al assistent was onder Peter Bosz. Een gevaarlijke voorhoede, twee middenvelders die aanvallend uitstekend kunnen handelen en daarachter een heel goed blok."

Fraser kan tegen Heracles Almelo niet beschikken over Tom Beugelsdijk, die kampt met een knieblessure. "Ik had het wel willen zien, Wout Weghorst ten opzichte van Beugelsdijk", lacht de trainer. Op de plaats van Beugelsdijk zal waarschijnlijk Gianni Zuiverloon spelen. Samen met Vito Wormgoor zal hij dan het centrale duo vormen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner