12.09.2015 14:24

Fraser hekelt 'domme opmerking' Zuiverloon

Henk Fraser is alles behalve blij met de uitspraken van Gianni Zuiverloon. De trainer van ADO Den Haag, die deze week techniektrainer Coen van der Hoeven in dienst nam, snapt niet dat de rechtsback dit niet op prijs stelt.

"Het kan goed zijn, maar ik sta persoonlijk niet te juichen", zo reageerde de verdediger op de komst van het nieuwe staflid. "Ik ben al 28 en deed techniektraining toen ik al twaalf was. Dan zit je in een fase dat je echt nog kunt verbeteren en er iets van kan maken. Voor de verandering is het misschien goed, maar ik heb er geen hoge pet van op. Ik vind dat ik het zelf niet nodig heb, maar misschien anderen wel. En als we het moeten doen, doe ik het uiteraard wel."

Fraser begrijpt op zijn beurt niks van de opmerking van zijn pupil. "Een domme opmerking. Dit is wat Gianni dus mist, het grotere plaatje zien. Ik ben bijna vijftig, maar als ik elke dag met deze man aan de slag ga, word ík zelfs beter. Ook Gianni kan beter worden aan de bal."

"Ik heb altijd van deze technische aanpak gehouden. Bij Feyenoord was het kracht, snelheid en mentaliteit, maar bij PSV was techniek de rode draad. Vorig seizoen boden we ploegen als PSV, Ajax en grote delen Vitesse weerstand op basis van kracht, snelheid en mentaliteit. Maar we werden geklopt juist op balbehandeling, balsnelheid, juiste been, goede aannames. Weet je wel hoeveel kansen wij hebben verkloot door verkeerde aannames?", besloot de oefenmeester tegenover het Algemeen Dagblad.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner