12.09.2015 18:10

Faber zet oud-Feyenoord talent op de bank

Ernest Faber staat als trainer van NEC de Nederlandse media te woord na de wedstrijd tegen Willem II. (28-08-2015)
Ernest Faber staat als trainer van NEC de Nederlandse media te woord na de wedstrijd tegen Willem II. (28-08-2015)

Een bijzondere keuze van trainer Ernest Faber. Hij kiest er in het duel met Roda JC voor om Joey Sleegers op de bank te zetten. De plek voor linksbuiten wordt ingenomen door Anthony Limbombe.

Dat is bijzonder te noemen, omdat Limombe eerder naar de bank verdween, omdat hij zich niet professioneel had gedragen. De speler stond in de belangstelling van Leeds United en werd daarom buiten de selectie gehouden voor het duel met AFC Ajax. Nu de transferperiode voorbij is, kan Limbombe de motivatie vinden om weer te spelen, althans zo oordeelt trainer Ernest Faber.

Dat gaat ten koste van Joey Sleegers. De linksbuiten moet daarom vanaf de bank beginnen. Een ander voormalig-talent van een topclub -Mohamed Rayhi- zit naast hem op de bank. Lucas Woudenberg stat wel. 

Bij Roda JC weinig verrassingen. Het team van Dario Kalezić staat als een huis en de oefenmeester is tevreden over de verrichtingen van zijn ploeg. Het behaalde niet voor niets na vier wedstrijden negen punten. NEC zal een stugge tegenstander treffen. Volg het duel hier LIVE.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner