13.09.2015 10:59

Locadia blijft zijn ontevredenheid uiten bij PSV

Jürgen Locadia (l.) wordt gefeliciteerd met zijn treffer tegen SC Cambuur. Jeffrey Bruma (m.) en aanvoerder Luuk de Jong gunnen het de invaller. (12-09-2015)
Jürgen Locadia (l.) wordt gefeliciteerd met zijn treffer tegen SC Cambuur. Jeffrey Bruma (m.) en aanvoerder Luuk de Jong gunnen het de invaller. (12-09-2015)

In half uur wist Jürgen Locadia als invaller twee keer te scoren tegen SC Cambuur. De goals doen de aanvaller natuurlijk goed, maar Locadia baalt nog steeds van zijn rol in Eindhoven. Hij geeft wederom aan dat hij ook aan een toekomst zonder PSV denkt.

"Tot aan de winterstop wil ik honderd procent geven en volop knallen. Als ik dan nog weinig speel, dan zit het wel in je achterhoofd om in de winterstop verder te kijken dan PSV", geeft de ontevreden spits, die vooral als linksbuiten wordt gebruikt, aan tegenover FOX Sports.

Locadia maakte zijn houding vorige maand heel erg duidelijk, toen hij afwezig was op een training van PSV. De combinatie van weinig speeltijd en speeltijd op een voor hem onbekende positie was teveel voor Locadia. "Als linksbuiten moet je veel acties maken, dat is niet mijn ding. Als het moet, dan moet het. Maar daar heb je types als Luciano Narsingh voor. Ik ben meer een afmaker."

Toch kon Locadia tevreden terugkijken op zijn wedstrijd in Friesland. "Het voelt wel fijn om in te vallen en dan twee keer te scoren", toonde de aanvaller zich tevreden na afloop. Een rol op de flanken zie hij niet zitten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner