13.09.2015 15:48

Auassar: "Dat is hartstikke dom van ons"

Adil Auassar kijkt met zijn Excelsior tegen een 3-0 achterstand aan tegen PEC Zwolle. (12-09-2015)

Excelsior verloor zaterdagavond met 3-0 van PEC Zwolle, maar volgens Adil Auassar was dat niet het ergste wat de Rotterdammers in het IJsseldeltastadion. De rode kaarten van Sander Fischer en Tom van Weert vond de middenvelder het dieptepunt.

Aanvoerder Sander Fischer mocht na 83 minuten inrukken toen hij zijn tweede gele kaart van de wedstrijd kreeg. Datzelfde gold zeven minuten later voor aanvaller Tom van Weert. "Het ergste is dat we twee rode kaarten hebben opgelopen, want die jongens hebben we keihard nodig. Dat is gewoon hartstikke dom van ons", zegt de Excelsior-speler tegen FOX Sports.

Over de wijze waarop Excelsior de goals weggaf, was Auassar allerminst tevreden. "Je geeft twee doelpunten weg als amateurs. Dan weet je dat je het jezelf heel moeilijk maakt. Dat hebben we niet goed gedaan."