13.09.2015 18:32

Van Bronckhorst: "We moeten stappen maken"

Trainer Giovanni van Bronckhorst gaf zondag na de zwaarbevochten overwinning op Willem II (1-0) eerlijk toe dat het veldspel van Feyenoord beter kan én moet. "Maar desondanks kan ik alleen maar blij zijn met onze start", zei Van Bronckhorst, die met zijn ploeg na vijf competitieduels al twaalf punten heeft.

Het is al weer acht jaar geleden dat Feyenoord zo goed startte. "We weten dat veel dingen beter moeten, daar gaan we komende week weer aan werken. We moeten zorgen dat we stappen maken; niet alleen in punten, maar ook qua spel."

Van Bronckhorst zag voor de derde keer in dit nog prille seizoen een invaller het verschil maken. Na Tonny Vilhena tegen FC Utrecht en Michiel Kramer tegen SC Cambuur was het dit keer Eljero Elia. "Ik geef het vertrouwen aan de spelers die starten, maar weet ook dat ik op de bank jongens heb zitten die van waarde kunnen zijn. Eljero maakte nu het verschil. Met zijn eerste aanname, snelheid en schot brak hij de wedstrijd open. Ik ben heel blij voor het team en voor hem. Als coach kan je hier alleen maar tevreden mee zijn."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner