14.09.2015 09:25

Kramer: "Dan denk ik fit te zijn voor Roda"

Michiel Kramer viert zijn eerste doelpunt in het shirt van Feyenoord tijdens SC Cambuur - Feyenoord. (16-08-2015
Michiel Kramer viert zijn eerste doelpunt in het shirt van Feyenoord tijdens SC Cambuur - Feyenoord. (16-08-2015

Michiel Kramer denkt dat zijn blessure meevalt en dat hij fit genoeg is voor het duel met Roda JC. De spits raakte zondagmiddag geblesseerd in het duel met Willem II, maar de schade lijkt mee te vallen.

Per brancard werd Kramer afgevoerd, waardoor men dacht dat het een zware blessure zou zijn. "Maar eerlijk gezegd denk ik dat het behoorlijk zal meevallen", zegt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik speel altijd met tape om mijn enkels. Dat scheelt waarschijnlijk een stuk. Als de zwelling maandag meevalt, verwacht ik eerlijk gezegd dat ik er weer bij kan zijn tegen Roda JC." Eerder gaf trainer Giovanni van Bronckhorst al aan dat de blessure minder ernstig lijkt.

Kramer startte tegen Willem II voor het eerst in de basis van Feyenoord. De spits was gevaarlijk met twee goede kopballen en had een grote kans. Hij kreeg de bal voor zijn voeten nadat Kostas Lamprou de bal loste. "Die rebound van de bal tegen de paal, dat had een doelpunt moeten zijn", geeft Kramer toe. "Het was allemaal 'net niet'. Maar deze selectie zit vol met goede spelers. Dan kun je een wedstrijd altijd beslissen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner