14.09.2015 10:50

Kritiek op Panenka: "Ziyech is oncollegiaal"

Hakim Ziyech wordt bekritiseerd door journalist Hugo Borst. De columnist van het Algemeen Dagblad vindt de aanvoerder van FC Twente oncollegiaal.

"Het zou me niet verbazen als het de traagste Panenka aller tijden is. Voor mijn gevoel gaat de bal pas anderhalve minuut na de subtiele trap over de lijn", foetert Borst in het dagblad. De journalist is redelijk sarcastisch in zijn column. "Middendoor is eigenlijk hartstikke laf."

Borst heeft overigens wel moeten lachen om het moment. "Het was humor. Ik lachte keihard. Kwam ook door het beteuterde gezicht van Jasper Cillessen", aldus een vermaakte Borst. Toch vindt hij het niet netjes van de aanvoerder van Twente.  "Ziyech is oncollegiaal. Waarom moet je de keeper van het Nederlands elftal vernederen? Jasper Cillessen is er wel klaar mee, zei hij chagrijnig. Wij ook. Wij kunnen er niet meer tegen. Na Nederland-IJsland (waardeloos ingeschoten penalty door Gylfi Sigurdsson, we denken dat Cillessen 'm heeft, maar zelfs dit balletje houdt hij niet tegen) zal hij er nooit meer één stoppen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner