14.09.2015 14:01

Kâzım-Richards: "Ik moet het accepteren"

Onbegrip bij Colin Kâzım-Richards tijdens het competitieduel Feyenoord - Willem II. (13-09-2015)
Onbegrip bij Colin Kâzım-Richards tijdens het competitieduel Feyenoord - Willem II. (13-09-2015)

Colin Kâzım-Richards legt zich neer bij de keuzes van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst. De spits begon afgelopen weekend op de bank, maar was daar vanzelfsprekend niet blij mee.

"Ik hoef de beslissing van de trainer niet te begrijpen", aldus Kâzım in gesprek met Metro. "Ik moet het accepteren. That's it. Precies een jaar geleden speelden we zeker niet groots tegen Willem II. Dat herinner ik me nog goed. We verloren dan ook. Nu was het ook niet best, maar we winnen wel. Daaraan zie je dat er veel is veranderd in het jaar dat ik nu bij deze club zit."

Kâzım zag concurrent Michiel Kramer met een blessure uitvallen. Kâzım is blij dat de blessure van Kramer lijkt mee te vallen. "Gelukkig maar", vervolgt Kâzım. "Natúúrlijk hoop ik dat het meevalt. Ik word er een beetje moe van dat de media ons tegen elkaar opzetten. Michiel en ik kunnen het uitstekend vinden. We zitten letterlijk naast elkaar in de kleedkamer. Kijk, dit is het kenmerk van een goed team: concurrentie op elke plek. Ik snap dat, ik ben een professional."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner