15.09.2015 10:32

Bankzitter Alberg: "Heb mijn zegje gedaan"

Roland Alberg is teleurgesteld tijdens het competitieduel ADO Den Haag - Heracles Almelo. (13-09-2015)
Roland Alberg is teleurgesteld tijdens het competitieduel ADO Den Haag - Heracles Almelo. (13-09-2015)

Roland Alberg is ontevreden. De middenvelder van ADO Den Haag moest het afgelopen weekend doen met een plek op de bank tijdens het competitieduel met Heracles Almelo (1-0 nederlaag, red.).

Het was lang geleden dat Alberg op de bank zat. "Ik denk wel een jaar geleden", aldus de middenvelder tegenover de Haagsche Courant. "Had ik last van mijn enkel. Dat is toch iets anders. Een heel gekke ervaring. Het gebeurt me zelden tot nooit. Het was voor het eerst dit seizoen en wat mij betreft eenmalig. Iedere voetballer wil spelen, ook ik. Het kan niet de bedoeling zijn dat ik elke week op de bank zit. Ik ga er keihard voor werken omdat te voorkomen."

Alberg kreeg wel uitleg van ADO Den Haag-trainer Henk Fraser. "Ook ik heb mijn zegje gedaan", vervolgt Alberg. "Het is een beslissing van de trainer. Of ik een prikkel nodig heb? Ja, ik denk dat ik soms geprikkeld kan en moet worden. Iedere speler heeft dat, denk ik. De ene week ben je Cristiano Ronaldo, dan gaat het iets minder. Voor mij is het zaak constanter te worden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner