18.09.2015 15:40

Van den Brom: "Teleurstelling overheerst nog"

AZ slaagde er donderdag niet in om in Servië een goed resultaat te behalen tegen Partizan. Het Europa League-duel ging met 3-2 verloren, tot grote frustratie van trainer John van de Brom. AZ kan zich zondagmiddag tegen FC Groningen revancheren voor de nederlaag.

"De teleurstelling overheerst nog steeds. Dit is wel een katertje dat we moeten verwerken. Een wedstrijd afsluiten is moeilijk als je verliest. Het heeft echter niet veel zin om er te lang bij stil te blijven staan omdat we zondag weer aan de bak moeten", klinkt Van den Brom strijdlustig op de clubwebsite van AZ.

Het is nog onduidelijk of Alireza Jahanbakhsh zondag kan spelen in de Euroborg. De Iraniër deed niet mee tegen Partizan. "Hij kan trainen, maar ik wil hem met eigen ogen aan het werk zien. Aan de hand daarvan nemen we een beslissing of hij zondag in actie kan komen. We moeten voorzichtig zijn met een jongen die terugkomt uit een blessure."

Net als AZ slaagde tegenstander FC Groningen er donderdag niet in om te winnen in Europa. De Groningers verloren thuis met 0-3 van Olympique Marseille. "Zij zullen hetzelfde gevoel hebben dat ik heb. Er zullen twee ploegen tegenover elkaar staan die gebrand zijn om die nederlaag snel weer recht te zetten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner