19.09.2015 18:38

Santos: "Ik hou mij altijd aan mijn woord"

Christian Santos speelt een sterke wedstrijd tegen Heerenveen en schiet NEC op een 1-0 voorsprong in De Goffert. (18-09-2015)
Christian Santos speelt een sterke wedstrijd tegen Heerenveen en schiet NEC op een 1-0 voorsprong in De Goffert. (18-09-2015)

Christian Santos stond vijf duels droog, maar scoorde vrijdagavond twee keer tijdens het competitieduel met sc Heerenveen. De aanvaller annex middenvelder van NEC is blij dat hij zijn belofte heeft in kunnen lossen.

"Ik had beloofd dat ik zou gaan scoren. En ik hou mij altijd aan mijn woord", aldus Santos in gesprek met Omroep Gelderland. "Gelukkig heb ik het waar kunnen maken." Santos zag zijn ploeg goed voetballen. "Het was vooral voor rust heel sterk. Na rust zijn we wat meer ingezakt, maar kwamen we er gevaarlijk uit en hebben we ook goed voetbal laten zien. Zelf voelde ik me lekker en het is super dat ik er twee heb gemaakt. Ik was bij veel gevaarlijke momenten betrokken, ik voelde me echt lekker."

De international van Venezuela zag onlangs dat NEC zich versterkte met de Roemeense spits Mihai Roman. "Ja, natuurlijk is er meer druk. Zeker als je niet scoort als aanvaller. Maar dit was het juiste moment. Ik probeer eraan te werken om er nog meer te gaan maken", aldus Santos, die na zijn eerste treffer naar de hemel wees. "Ja, ik heb zo God bedankt dat ik weer scoorde en dat het zo'n superwedstrijd is geworden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner