19.09.2015 19:14

Alberg tegen PEC terug in de basis bij ADO

Roland Alberg (l.) en Aleksandr Yakovenko vieren het openingsdoelpunt van Alberg tijdens ADO Den Haag - FC Utrecht. (12-04-2015).
Roland Alberg (l.) en Aleksandr Yakovenko vieren het openingsdoelpunt van Alberg tijdens ADO Den Haag - FC Utrecht. (12-04-2015).

Roland Alberg keert zaterdagavond terug in de basis bij ADO Den Haag als die ploeg het in Zwolle opneemt tegen PEC. Een week geleden passeerde ADO-trainer Henk Fraser hem nog in het duel met Heracles Almelo.

Fraser gaf aan niet tevreden te zijn over de inzet van de middenvelder en zette hem tegen Heracles op de bank. Hij moest het toen doen met een invalbeurt van een half uur. Tegen PEC start Alberg dus weer vanaf de eerste minuut. Dat gaat ten koste van Giovanni Korte die plaats moet nemen op de bank. Dion Malone staat bij de Hagenezen wederom op het middenveld waardoor er geen plaats in de basis is voor Thomas Kristensen.

Ron Jans heeft één wijziging in zijn basiself doorgevoerd in vergelijking met het duel tegen Excelsior. In dat duel viel Wouter Marinus geblesseerd uit. Hij zit zaterdagavond bij de selectie van PEC, maar start op de bank. Op zijn plaats speelt Queensy Menig, tegen Excelsior nog invaller. Wout Brama zit dit seizoen voor het eerst bij de selectie van PEC. De middenvelder begint als wissel.

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en ADO Den Haag is hier live te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner