20.09.2015 09:46

Becker: "Verliezen niet in onze gedachten"

Sheraldo Becker (r.) doet een mooi dansje na zijn gelijkmaker tegen ADO Den Haag. Wouter Marinus viert het feestje met de huurling mee. (19-09-2015)
Sheraldo Becker (r.) doet een mooi dansje na zijn gelijkmaker tegen ADO Den Haag. Wouter Marinus viert het feestje met de huurling mee. (19-09-2015)

PEC Zwolle toonde zaterdagavond ruggengraat door een 1-0 achterstand tegen ADO Den Haag goed te maken in de tweede helft. Grote man bij de twee goals was Sheraldo Becker, die scoorde en een assist leverde. Hij voelde ook dat het team vertrouwen had in een resultaat.

"ADO Den Haag deed het heel goed in principe", keek hij na de wedstrijd terug op het treffen in de Residentiestad. "Het was moeilijk om kansen te creëren, maar we wisten dat de goal zou vallen. Het was winnen, of een gelijkspel. Verliezen kwam niet in onze gedachten voor", aldus een zelfverzekerde Becker, die zelf de wederopstanding van PEC Zwolle inluidde met een goal.

"Ik kreeg de bal van Wouter Marinus, ik zag wat mensen voor het doel staan, maar ik zag de keeper al loeren", beschrijft hij het moment voor zijn gelijkmaker. "Ik dacht 'ik schiet de bal richting doel en zie wel waar het belandt', en dan vliegt hij erin."

Met drie doelpunten en vier assist staat Becker er goed voor in het Eredivisie-klassement van doelpunten en assists. De huurling van Ajax krijgt dan ook veel speeltijd. "Je krijgt veel vertrouwen van de trainer en voor de rest moet je het allemaal zelf doen. Maar tot nu toe gaat het wel goed ja."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner