21.09.2015 13:49

Vreman niet blij met spits: "Het was dom"

Nathan Kabasele loopt teleurgesteld van het veld af na afloop van Vitesse - De Graafschap. (20-09-2015)

De Graafschap-trainer Jan Vreman is niet blij met Nathan Kabasele. De Belgische aanvaller liet zich tijdens het competitieduel met Vitesse gaan, maar het incident werd niet gezien door scheidsrechter Martin van den Kerkhof.

Kabasele kreeg het tijdens de wedstrijd tegen Vitesse (3-0 overwinning voor de Arnhemmers, red.) aan de stok met Kevin Diks. De rechtsback hield Kabasele vast. De Belg sloeg tot drie keer toe de arm van Diks van zich af. Bij de derde keer raakte Kabasele echter het gezicht van Diks. "Ik heb de beelden gezien", vertelt Vreman aan Omroep Gelderland. "Hij slaat van zich af. Het was dom"

De Graafschap verloor weliswaar met 3-0 van Vitesse, maar Vreman ziet positieve punten. "We blijven namelijk wel kansen krijgen. Alleen gaan die er niet in. De eerste helft was absoluut minder. Dat zag er niet goed uit. Maar zoals de derde goal na rust. Dat klopte niet en mag niet gebeuren. Nou ja, daar gaan we het weer over hebben."