21.09.2015 22:14

ADO in beker op oorlogssterkte tegen amateurs

ADO Den Haag viert een feestje na het scoren van de 0-1 tijdens het competitieduel PEC Zwolle - ADO Den Haag. (19-09-2015)
ADO Den Haag viert een feestje na het scoren van de 0-1 tijdens het competitieduel PEC Zwolle - ADO Den Haag. (19-09-2015)

SC Genemuiden hoeft niet te hopen op een verzwakt ADO Den Haag. De ploeg uit de Hoofdklasse treft de Eredivisionist in de tweede ronde van de KNVB beker, maar Henk Fraser is niet van plan om zijn sterspelers te sparen.

Tegenover Omroep West geeft de trainer van de Residentieclub aan waarom hij weinig wisselingen doorvoert in zijn basisopstelling. "Ik was niet van plan om heel veel te veranderen, omdat wij ook nog steeds beter moeten gaan voetballen. Dan kan je het beter laten staan", legt Fraser uit. Wel staat de tweede keeper van ADO Den Haag onder de lat in de KNVB beker. "Zwinkels keept, dat doet hij het hele toernooi."

Het feit dat ADO Den Haag speelt tegen de club die vorig seizoen als hekkensluiter degradeerde uit de Topklasse Zondag, zegt Fraser weinig. "Er hebben wat spelers van Genemuiden in het betaalde voetbal gespeeld. Met name voorin hebben ze wat jongens met individuele kwaliteiten. Het is een ploeg met een goede mentaliteit. Wat dat betreft moeten wij wel alert zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner