22.09.2015 11:47

Maaskant: "Heerenveen is de favoriet"

NAC Breda-trainer Robert Maaskant kijkt vanaf de zijkant toe tijdens het competitieduel Helmond Sport - NAC Breda. (28-08-2015)
NAC Breda-trainer Robert Maaskant kijkt vanaf de zijkant toe tijdens het competitieduel Helmond Sport - NAC Breda. (28-08-2015)

Als het aan NAC Breda-trainer Robert Maaskant ligt is sc Heerenveen dinsdagavond de favoriet. Toch hoopt Maaskant het bekerduel met de Friezen winnend af te sluiten. 

NAC Breda speelt voor het eerst in ruim twee jaar tijd een thuisduel in het bekertoernooi. Vorig seizoen moest NAC op bezoek bij Excelsior, Fortuna Sittard en Spakenburg. Het jaar daarvoor speelde NAC uit tegen vv Smitshoek en SC Cambuur. Het laatste thuisduel in de beker dateert van 19 december 2012 tegen Heracles Almelo (3-1 nederlaag, red.).

"Het is inderdaad alweer een tijd geleden dat in de beker thuis hebben gespeeld", aldus Maaskant op de clubsite van de Bredanaars. "Het publiek zal morgen twee ploegen zien die dolgraag door willen bekeren", aldus Maaskant, die weet dat sc Heerenveen de favoriet zal zijn. "We kunnen concluderen dat sc Heerenveen in deze wedstrijd de favoriet is. Dat brengt mogelijkheden met zich mee, waar we onze jongens tijdens de training op hebben gewezen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner