22.09.2015 16:01

Van de Looi sluit andere opstelling niet uit

FC Groningen begint woensdag aan de vierde thuiswedstrijd in anderhalve week. De titelhouder neemt het in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi op tegen FC Twente. Trainer Erwin van de Looi wilde dinsdag zijn opstelling nog niet prijsgeven.

"Het kan zijn dat er wisselingen komen", liet hij op de website van FC Groningen weten. "Ik heb al eerder gezegd dat we twintig volwaardige spelers en drie keepers hebben. Nu kunnen ze bewijzen dat ze dat ook daadwerkelijk zijn."

Bij FC Twente ontbreekt Robbert Schilder wegens een dijbeenblessure. Jeroen van der Lely vervangt hem in de defensie van de Tukkers. Als assistent-trainer van PEC Zwolle haalde trainer René Hake in de afgelopen twee seizoenen de bekerfinale in De Kuip, met winst in 2014 en verlies in 2015.

"Het bekertoernooi is nog altijd de snelste weg richting een prijs", besefte Hake. "Dat je in deze ronde direct de bekerwinnaar treft is pittig, maar heeft ook wel weer wat. Een mooie uitdaging voor ons. Winst in deze ronde van de beker zou voor de club goed zijn, het kan zorgen voor een boost."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner